WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Wednesday, October 26, 2011

MEdiCAl Check UP..BuKAn untuk manusia jer..haiwan pun perlu..25 oktober 2011

erm..laparnya..nak kuar jap..balik cuti ni..peja buat medical check up..untuk semua ternakan..penat tu nak habiskan semua yang ada..yeler..peja duk jauh..bagi yang baru kenal dunia masa peja takder..memang cuak la mulanya..riuh rendah bunyinya..tapi lega jugak sebab dapat habiskan medical check up ni sebelum peja pergi balik kejer..skang kan start hujan..so, pepaham la..manusia pun boleh demam kalau cuaca tak menetu kan..llaaa.