WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Saturday, October 1, 2011

PEmbiakAn TERancang AYam SAbung..


pagi nii hujan..sedap tol memanjakan badan..hari minggu yang best...tadi mak tepon..induk ni camnern, induk tu camner..lepas dah setel ..sambung balik membuta..biasalaaa weekend..dah tak lama dah cuti sekolahnya...sebulan lebih je lagi..list name yang mana yang telah diorder telah sampai..cume tunggu kuarantin dan pilih je sebelum masuk ke reban..untuk ayam siam..tahun ni takder lagi pengganti rinting sebab takder lagi yang boleh menggantikan beliau..bagi kengkawan yang pernah tengok rinting..ayam nya biasa aja..tapi nak dapatkannya dulu its so difficult to me..to yang sayang tu..anak sisik buruk pun ada untuk dijadikan pejantan..cumer tunggu matang jer.. cara yang kat atas ni peja guna sebab tiru seorang player siam yang pernah amik anak ayam peja suatu ketika dulu..masa tu bapak pilihan ada 3 4 ekor..ruang membela pun terhad..bagi mengelakkan rusuhan yang mendatang..peja guna je cara ni..anda tengok klip nie pun dah tahu kan.ok layann...