WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Saturday, October 29, 2011

SI Ayam O.K.U.assalamualaikum semua..hari ni peja nak menulis mengenai ayam OKU...huhu..ayam nie member peja hadiahkan..ingat umur dah tak panjang sebab dah parah..tapi berpantang maut sebelum ajal..hidup siap jadi induk lagi..tapi masih liar nya tak berubah dan tak pernah lagi sakit..ok laa tuu..
ini disebabkan lari tuku la ni..kesian memang kesian tapi die nie dah macam trademark dan kengkawan yang datang ke rumah peja macam terpegun sebab ayam ni lincah daripada ayam biasa..warna pun tak hodoh kan..die kire macam denak la sebab anak2 yangbaru bercerai ibu peja kurung dengannya..kira babysitter laa..