WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Monday, October 31, 2011

PErluNya PEjantan Yang Gagah tapi baik..ermm..bosan2 isi markah..update blog sat..hahha..peja kan skang dah tak sepenuhnya duk kat reban..so, khidmat pejantan yang gagah tetapi baik memang menjadi keutamaan peja..bukan ape..banyak la kelebihan..walau dah raser dekat dah antara chanis dengan air tawar..huhu..bapak nie memang baik..sebab kalau induk tengah ngeram die memang tak kacao..so, telur takkan pecah disebabkan pergaduhan antara induk dan bapak..