WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Thursday, August 13, 2009

gelagat Anak serama Betine..SoLD OUT..

ayam saya sebenarnya sangat payah tuk ergambar..oleh kerana


jenis tarik getar..titih lamer keluar kembali..


dah reti upload video n paste kat blog nie, jadi keja makin senang..rakam jerk..diorang pon xder la terkejut ngan flash kamera..ini adalah kacukan baka jalak mas saya dengan anaknya sendiri..atas belakang bukan main dalam lagi..ekor pon dah stat bengkok sikt tapi masih boleh dibaiki kerana chasis dan " tungku" atas belakang xrosak lagi. anak tiner ni pada mulanya akan dijadikan pelapis..harap2 bertelur sebab kakaknya yang telah dibeli oleh saudara che wan telah bertelur.. limpahan anak2 ayam serama di rumah saya telah berlaku dan bagi sesiapa yang ingin membelanya saya boleh nego rega murah2 tapi tengok barang lu r..