WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Saturday, August 1, 2009

KURIK VS BAUK..


KURIK..ANAK2 DIE DAH ADA REKOD..2 YANG SAYANG TU..SKANG NAK TENGOK ANAK DIE NGAN IJAU GAGAK LAK..YANG THE LATEST..DIE NI TENGAH ADA AFFAIR NGAN BAKA SISIK BURUK YANG 4 KILO LEBIH 2..

DAH 5 HARI DIORANG NIE BERGADUH SEBAB BEREBUT ANAK..

DAH PUAS SAYA LERAIKAN TAPI MASING2 TAK NAK NGALAH..LAST2 SAMPAI KE PETANG SAYA BIARKAN SAMPAI KEDUA2 LEMBVIK TAPI STILL LAGI BELAGA..

PADA HARI KELIMA BARULAH SI KURIK NI LARI..YELA..AYAM KALO DAH DUA2 BENIH BAIK MAKAN MASA LAH..2 SEBAB SAYA SUKA BELA AYAM BATANG KAKI..IBU PON PERUT TAHAN..SETAKAT SEJAM DUA MAIN2 JER DIORANG BELAGA..


NI LAK BAUK..ANAK2 DIE AKAN KUAR CUTTING BELALANG..BAK TERANUNG ASAL DAN UPDATE NGAN DARAH PAMA SAIGON..SKANG DIE SAYA PASANGKAN NGAN IJUA GAGK LAK..

NAK TENGOK ANAK YANG ANER LAGI BERJAYA ..HUHU