WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Tuesday, August 4, 2009

>: SeDIH NYER gue !!!!!


yang romer kumbang lilin ngan jalak ni la yang kene cekau 2..
memang ayam ujung tapi yang betine payah n org nak bagi bang oiii..
SELAMA 8 BULAN aku membelanya dengan penuh kasih sayang..

anak ayam baka ecer ini yang induk dari Kulim dan bapaknya dari baka ecer nie telah menjadi induk yang rupawan..

namun begitu,,..sifat kejam manusia yang tidak berhati perut..kalo nak beli lah..hu3..takpon bagitahu lah nak amik..senang nak siap sedia..hu3..
ibu ni baru lepas menetaskan anak sebanyak 5 ekor,,..saya pon tangkap la letak dalam reban anak2 nye..keesokan harinya induk nie dah hilang..jenuh dicari dan xjumper2 gak..ni memang keje manusia claka..geram betul lah..

tapi kalo xjmpe nasib baik lah org 2..tapi kalo jumper memang r..


yang nie dapat anak tine kumbang lilin tapi baru remaja..lambat lagi nak ganti ibu pon..