WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Thursday, August 13, 2009

pROMOSI anak ayam UNTUK dIJUAL...

OLEH KERANA permintaan telah bertambah kepada

pemilihan baka ayam sabung sebagai pejantan atau pembaka bagi dikacukkan dengan ayam kampung bagi meningkatkan daya ketahanan dan juga berta ayam yang lebih berat dan struktur tubuh yang cantik..oleh itu, saya ingin menawarkan harga yang istimewa kepada anda..

hanya dengan harga dari rm 100 - 150 anda mampu memiliki anak ayam berumur 3 bulan lebih ke bwah dari reban saya..kalo amik lebih 3 ekor dapat diskaun..tapi yang jantan sahaja ada promosi..yang tine rega macam biasa lagi..

ada banyak pilihan tapi baka kurik saya la..kacuk ngan ibu pondan ganu ngan ibu tiger..
tapi nak tengok ibu takleh dah la sebab ibu die kene burn kat musang kepla hitam dah..tinggal lah anak2 yatim nie..sape nak boleh datang