WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Wednesday, October 21, 2009

anak DiUpGRAde..tok ubAN in da HOuse..


ni baka sendiri jer..kalau asyik nak mengharapkan baka ayam orang jer..biler kite nak maju..

ni adik beradik die gak..skang dah remaja..barang memang kecil tapi ayam takparking lagi..

letak dalam serkap sebab anak ayam liar lagi..
lh tak tolong bagi name kat anak2 ayam kat umah saye nie..bukan tak nak bagi nama tapi

tak sempat nak besar anak ayam..tak puas panggil name dah ade yang sental..cume yang tine saya pegang untuk buat pelapis induk..sebenarnya anak tine adalah ibu yang diupgrade dan mudah laris..tapi anak tine yang payah nak jadi yang tu la orang kater menghasilkan anak yang meletop..

ni adalah anak2 A yang saya baru try asingkan beberapa hari..saya tak suka asingkan kecik2..bukan aper..rome tok uban takleh main kecik..kalau kuning takpela..kadang2 jeles la tengok ayam orang lain leh tunggu sampai besar..jadi biler orang datang pon leh confidentkan orang..

bagi ibu plak..tak payah la kiter nak cari ibu yang bodi pendek..payah nak bertelurnye..tak gune ibu cantik kalau payah nak dapat anak..kalau persediaan bertanding boleh la..