WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Saturday, October 3, 2009

ujung sambung..bENiH dArI laDANG..


sori lah..gambar jauh..

ara kan nie orang panggil..
SAYA DAPAT anak ayam ujung nie

sebagai cenderahati dari abang angkat saya..asalnya die yang datang sebagai buyer ke reban saya..disebabkan dah jadi rapat jadi beliau pon hadiahkan anak ayam nie kat saya..maser die bagi tu kecik lagi..ekor pon takder..tengok skang la..cumer saya masih lagi lepas supaya badan ie naik lagi...ayam nie kalo penuh bulu dalam 3 kilo lebih..saya tengok die main sepak2 ngan ibu boleh tahan la..kelas anak lagi..kalo ngam ngan darah saya ingat nak buat sebagai pembaka la..yela..nak update darah ujung gak baru product kite variety kan..