WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Tuesday, October 13, 2009

breeding terbaru...anak naik ibu..


sekadar jadi bapak..tapi gaya pacak dan benih nie boleh lawan di meja..

gambar ibu die saya dah letakkan sebelum nie kan..
oleh kerana saya tak dapat benih kelabu

sepasang masa kecik..dapat yang tine jer..nasib baik jadi..sebab mase amik tu baru anak A..tapi memang benih kelabu la..jadi bile besar , saya kacuk anak jantan kelabu nie ngan ibu die balik..anak pertama nie boleh dibuat bapak jer..tapi adik die ada potensi dan saya tngah pikir nak asingkan dari ibu tumpangan..kalo asingkan nanti satu kerja lak nak kene asuh..so, biar jela ibu tumpang tu jaga dulu..nie ibu kelabu nie tengah ngeram, so, kita pakat2 tengok la hasil die nanti..