WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Friday, October 9, 2009

ibu Kulim..baka sambung..


pattern ujung kacuk batang kaki..

gambor jauh..ayam liar sikit..malas nak tangkap lu..
induk nie saya dapat lak dari otai ayam baik tegar..dulu die main ayam Cina..pastu konon bersara

die bagi sepasang..tapi yang tine kene curi dan yang jantan saya semelih..tinggal la anak ni membesar dengan kedaifan yang ada..skang dah jadi anak dara dah..tulang cutting belalang dah tapi mainan laju..ketip bodi..tu yang saya giler nak cari rome kumbang lilin tu,..sebab rome nie comey bagi saya..nampak unik dan tak serabut..harap2 die nie berjaya menetaskan produk yang lagi baik dari titih asal..