WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Tuesday, March 16, 2010

Anak Ecer


nie peja nak berkongsi sedikit dengan korang semua mengenai ayam laga..sebenarnya dah malas untuk berkongsi maklumat, bukan ape..kiter nie masih dianggap remaja yang masih mentah tetapi ingin berkongsi info yang banyak boleh dipertikaikan oleh golongan yang lebih berpengalaman dalam bidang ini..
bukan kedekut tetapi salah bagi maklumat, nanti dikatakan kajian tak berasas pulak..
mungkin dah jadi senario gamaknya di malaysia kini,..
banyak peluang di depan mata tapi kiter tak mampu merebut peluang itu dek kerana kekangan dari sesuatu yang kiter tahu puncanya..ok lah..
BIODATA
BAKA : SHAMO
BAPAK KELABU
UMUR : 4 BULAN LEBIH..
TULANG KECIL JER SEBAB BAPAKNYA KECIL..

peja amik 5 ekor, 3 ekor maut..ada adik 4 ekor..sebelum ibunya maut lepas berlaga..
sedih sangat rasanya..