WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Saturday, March 27, 2010

induk Kuning Ceria..


tengok perjalanan blogger agak slow kebelakangan ini..mungkin blog ini sudah mula sampai ke penghujung hayatnya..huhu..
bukan apa..hari nie balik lewat lagi..ditambah dengan kesibukan menguruskan sukan di sekolah..anak2 ayam yang baru menetas agak banyak sehingga penuh reban..alhamdulillah..berkat doa semua..

jadi ini saya nak bagitahu bahawa anak ayam serama mula dibuka untuk promosi..trip baru adalah more kepada baka terkini tahun lepas..nak tahu kene datang tengok sendiri..