WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Sunday, March 14, 2010

kuRik Ara..

malam jadi siang..

lame tol tak update blog..bukan ape..aku sibuk bangat untuk menyelesaikan tugasan yang memanjang..sori la kengkawan,....yelar..kalau aku penternak sepenuh masa lain la kan..ni tak..jangan  melalut lagi..banyak cerita menarik aku nak kongsi tapi external kerja aku lak hilang..tu yang terbengkalai tu..jap g nak turun baiki reban..
ni aku nyer produk tahun lepas..skang nak tunjuk kat korang..

BENIH : THAI PURE
ROMER: KURIK KUNING
BATANG KAKI
BAPAK: ARA CHIANGMAI
IBU: KURIK THAI.

pe lagi ekk..yang lain tu korang tengok sendiri je la nanti..