WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Thursday, March 18, 2010

anak jalaK..

lama jugak yer peja tak bercerita tentang produk serama nie..bukan aper..banyak sangat halangan

yang mendatang..setelah lama memasukkan blooline baru ke dalam reban tapi  masih lagi tidak mejadi..peja mengambil keputusan untuk menggunakan teras asal..walauapun agak berisiko tetapi ini masih boleh diatasi..
daripada 3 sarang anak..hanya 2 ekor dapat jantan,,ok ah tu..banyak2 kalau tak jadi pon tak gune gak.tai yng betine banyak..boleh la digunakan untuk simpanan baka..

ni antara 2 ekor anak jalak dengan ibu putih..stakat jalak menjadi pembaka utama..tidak pernah sekali pon anakyang romer jalak keluar..bodoh2 pon keluar ara..tak pon kuning..

trip anak nie sekali ngan anak kelabu..harap2 akan menjadi tapi hope biar besar jeer..sebab nak jadikan pembaka plak..gantikan jalak yang agak dewasa dah..