WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Wednesday, December 7, 2011

BAKa 60..harga murah jangan barang murah..anak serama nani, baru kembang ekor..biler besar nanti jangan berlagak pula...

hahaha..peja memang nak try formula baru..tengok anak2 sumer romer baru..

gandingan ibu kelabu dengan bapak kuning baka 60..

bapak kuning nie peja beli rm60 jer..saje test benih baru sebab bapak nie memang cirinya peja berkenan cumer ayam body cacat sebab tu la tuan die taknak..anak2nya sihat elok jer..

bagus juga sebab orang tak berkenan sebab darah baru..leh la anak ayam nie membesar dengan baik..lalala

setakat nie ayam serama dibekukan kerana stok sedia ada habis..peja sedang membiakkan baka ayam ini untuk tatapan 2012..

sori ya teman2..