WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Sunday, December 4, 2011

gEROMBOLAN 2 deLEGASI...SISIK BURUK VS RINTINGASSALAMUALAIKUM..

malam nie ujan turun dengan lebat sejak maghrib tadi..ni baru nampak berhenti..

nak turun reban dah agak malam..kalau tak masa nie baru nek atas rumah..

hujung tahun nie dapat juga capai target untuk melihat anak2 sisik buruk yang dijadikan induk membesar seterusnya menjadi ibu kandang yang baik...setelah 3 kali telur dirampas..

ini peringkat adik kepada rinting junior dari ibu yang sama..ibunya anak kepada ibu kaki putih dan bapaknya sisik buruk diganding ceria dengan si rinting telah menghasilkan 2 pasang anak yang tomei2..lalala..

malam nie peja kurung juga dalam reban kecil sebab suka sangat tido kat luar..

benih sisik buruk hanya ada 2 ekor lagi..ara toon dan merah cakung..sebenarnya ada 3..ijau kambu peja nak simpan buat pembaka..

peja ingat nak bagi kat abe negori sombilan untuk beliao basuh tapi kalau org lain datang n minat peja bagi jer..tahun 2012 peja ingat nak g la jenjalan umah kengkawan tengok ayam..hhuhu..tapi sengsorang round tak best..kalau ada partner takde la bosan drive walaupon jauh..

nak tengok macam ane produk tahun 2012 plak..