WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Tuesday, December 29, 2009

haNUMAn keRA pUTIh..

dari pintu besi..huhu
bersama anak tine..

BILA SAYA BALIKkampong baru2 nie tengok dalam reban si Hanuman nie duk bersantai ngan induk yang tinggal sekor lagi..ada 2 ekor anak betine dah besar dah..anak betina nie saya dah wat balik rumah..


dah nampak ada gaya dah tapi disebabkan seronok sangat duk ngan induk, sampai tak nak dah parking atas meja..
ayam nie dah agak liar sebab orang tak wat main die..pagi lepas dan malam kurung..bela cam ayam kampung..tapi kalau dah baka bergaya tu sampai masa bergaya jugak kan..