WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276




Friday, September 2, 2011

juz nak pamer anak ayam peja yang kini telah menjadi bapak..memang stok jadi bapak laa...tengok la tbuhnyaa..huhu..huhu..tapi induknya masih tidak bertelur kerana  tidak serasi dengan bapak nie..tullaa..haiwan pon kene  memilih pasangannya juga..ini merupakan iktibar bagi penternak..sebab tu kalau untuk membiak...korang letak la ibu n bapak tu secara banyak dulu..or lpas kat tempat lapang lu biar mereka serasi..baru leh biakkan..memang nasib tak baik la sebab biler peja balik baru pindahkan..huhu