WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Friday, September 2, 2011

rEZEKI RAya..

salam semua..ni pic yang disnap ketika cuti raya..pattern ibu gegar limbat vs bapak winston tidak menghampakan...walau anak yang tetas tak banyak tapi peja bersyukur kerana biler pulang ada juga bunyi anak ayam..huhu..tengok la hujung tahun nanti..peja akan biakkan sebanyak yang mungkin walau dalam masa sebulan lebih sahaja...
haaii...nak g jalan2 pon takleh sebab peja duk tenpat yang tak ada orang main ayam serama..