WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Wednesday, September 14, 2011

PEngubatan LAri Chasis..

salam..malam ini peja nak berbicara pasal ayam yang terlalu tarik pada masa kecik tetapi masih boleh diselamatkan..contohnya induk yang di belakang bapak kelabu ini dah lari chasis..tetapi masih boleh diselamatkan kerana  langkah pengubatan telah dilakukan secara berkala..
caranya..
biarkan ayam yang mengalami masalah chasis ini berlari atau tinggal di dalam reban tanah..ini akan membantu ayam anda untuk pulih walaupun tidak seratus peratus..