WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Thursday, December 23, 2010

Kurik MUda..

cuting halus sikit tapi tinggi..mula lawan sikit tapi peja tak adu terus sebab ayam badan tak maintain..ringan sangat,.nak sepak gu tapi masih rebah..

so, sesapa yang boleh lepas kurik nie selalu elok sangat laa..sebab die makan banyak tapi kurang exercise..
baka nie ganda duit tau..

benih terlaris tahun ini..peja pon tak tahu napa..maybe ayam siam payah nak dapat kurik kot..mainan tak leh dilihat lagi sebab ayam masih mentah..