WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Saturday, May 16, 2009

< : AKIBAT beRAnI TAk bERTeMpAT..


BaRU naK laWAN tOKE..

BEGINIlah nasib jika kita berani tak bertempat.. oleh kerana ingin menjadi jagoh...berbekalkan pengalaman yang tidak seberapa

anak muda saya ini telah melawan bapak kurik semasa saya sedang memandikannya..akibatnya, inilah yang kita dapat lihat..walaupun nafasnya kurang tapi kakinya tetap hidup walaupun akhirnya pengsan..

biasa la, orang xpernah bergaduh kan..


KeNA baSUH lA PlAk..