WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Thursday, May 14, 2009

< : TERas pEMBIAkAN sERAMA : slim @ epal


PAYAH SEkOR NAk KUaR CAmNIE..


epal sliMBAKa ePAL


mane sumer peminat serama ni???? xder sorang pun yang komen ruangan ayam serama nie..nampaknya ruangan ayam sabung lebih mendapat tumpuan..

bagi mengikuti perkembangan ayam serama semasa, saya telah membuat penambahbaikan dari segi kualiti ayam serama di reban saya, anda jangan terkejut jika anda datang melihat di reban saya, pejantan ayam serama di reban saya sangat hodoh dan kalao diberi free pun anda mungkin akan berfikir beberapa kali untuk menerimanya..hal ini kerana bentuk tubuh dan aksesori bapak ayam serama saya adalah sangat jelek berbanding pejantan yang ada di rumah orang lain. Bagi saya, asalkan ayam yang ingin dibuat baka itu jenis aktif bergaya dan dari darah yang elok serta gagah naik ibu itu sudah lebih dari cukup untuk saya kacukkan dengan ibu serama..

MARi KItA TEngOK YANG mANA lEBIH sESUAI...
bakA EPAL

ATAU


IBU sERBA bOLEH