WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Wednesday, May 13, 2009

^" PejantaN untuk Baka


^" Si hIjAu GaGaK

Setelah melihat cara permainannya yanggesit dalam menikam lawan, saya mengambil

keputusan untuk membawa balik si hijau gagak untuk dilepaskan bersama betine bauk dan kurik untuk dilihat hasil dari mereka..hijau yang ada darah ujung dan batang kaki akan dikacukkan dengan kurik dan bauk yang sememangnya mempunyai darah batang kaki sepenuhnya..jika ada rezeki kita sama-sama melihat hasilnya ekk..


^" sI KurIk beRSaMa laKi baRunYa


^" gaNaz taK SaYa