WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Monday, May 11, 2009

REBAN TERBARU

SETELAH KEJADIAN YANG TIDAK DIINGINI BERLAKU saya mengambil keputusan untuk mengupgred facilities yang ada di
ladang
saya ini..
saya telah menghabiskan lebih kurang rm 1k dalam usaha untuk meningkatkan prasarana yang sedia ada seiring dengan minat saya dan juga modal yang ada..

hasilnya, inilah reban terbaru saya yang berukuran 12 kaki x 2 kaki x 5 kaki yang mempunyai 15 belas pintu untuk menampung penghuni yang semakin meningkat.reban paling baru
reban merpati, telah ditinggikan untuk memudahkan kerja pembersihan..reban untuk pembiakan ayam serama, ditutup dengan langsir pada waktu malam dan dibuka pada waktu siang bagi menjamin kesihatan ayam dari serangan nyamuk pembawa penyakit..
gambaran dari depanSelanjutnya taip di sini untuk paparan penuh.