WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Sunday, May 10, 2009

KOLEKSI BURUNG MERPATIPENUNGGU YANG SETIA

Ayam juga satu species dengan burung..oleh itu, saya juga suka

bela burung untuk kepuasan dan jika berminat terus kol kerana kalao lambat melepas...tapi kene datang tengok dan kalo berkenan leh amik terus..harga kemudian cerita tapi tak mahal pon kerana saya nie penternak bukannya peniaga..sekadar leh beli makanan untuk induk 2 jadi lah..


show king tubuh panjang..dibeli semua sekali oleh kawan dari Kulai, Johor..sampai sekarang die xnak jual balik kepada sesiapa pon kerana terlampau sayang..


ibu show king..ni pure punyer..warna mas sepuluh


bukti ibu penyayang dan tidak mandulbapak show king..nampak garang tetapi penyayang..tidak seperti bapak show king lain yang mane akan mematuk anak2 yang baru menetas untuk mengawan semula dengan ibu..inilah yang dikatakan capuchine 2 sejoli..