WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Monday, May 11, 2009

ANAK SERAMA TERBARUanak betine kelabu, baka batang paip dari kota Bharu..


Ini adalah anak serama yang terbaru..banyak yang dibaiki dari segi warna, kaki an juga kepala balung, cuma

dari segi gaya saya masih lagi tidak berape yakin kerana ibu dan pejantannya adalah dari baka orang lain yang saya baru bawak masuk untuk diharmonikan di dalam reban saya..


gaya depan

gaya semasa berkokok..anda boleh teka tak warna ape biler dah besar nanti..


bakal dijadikan ibu rumah bila besar nanti..dalam 5 bulan lagi besar la die..huhhucam rumah setinggan kan..tapi ok jer dari letak sekor2 dan chasis lari..anak-anak terbiar..kalao ader yang berkenan terus hubungi saya k..