WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Tuesday, May 12, 2009

JAGOAN MUDA


SETELAH 6 BULAN berlalu, anak yang dulunya terbiar dan selalu dibuli oleh ayam yang lebih tua

akhirnya mula melangkah ke alam dewasa..susuk tubuh yang tegap dan keberanian yang ditonjolkan menyebabkan sudah ada yang datang merisik..tidak gentar menentang lawan walaupun bapak yang sudah mabung. ( sebulu )..sepakannya dan kilasannya menyebabkan lawan yang leka mendapat habuan..asal daripada 5 beradik kini tinggal berdua.. sudah mula mengejar betine yang inginkan belaian kasih sayang..2 ekor mati kerana selsema dan seekor lagi telah diambil orang untuk dipersiapkan untuk bertarung di arena..


malu plak bile nak amik gambar dier..


batang kaki satu sut dengan badan..ara sitam


ni rinting ape yer.. dah ader orang booking nie..bulan 6 ni amik..