WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Tuesday, January 26, 2010

kumbang LILIn @ KEmbanG lilin

 
ni masa atas meja..aku serkap kan ia..
banyak NAo..


panggilan ikut daerah dan tempat..ayam nie aku pernah tunjuk sebelum nie..tapi gambar jer la..nie aku nak tunjuk video lak..ayam nie memang besar..tapi kuat naik ibu dan keluaran nyer jarang romer gelap..mesti rome cerah dan kaki kuning..

kelemahan baka nie adalah bulu sedikit tebal dan lambat bergaya..tapi jika anda latih bergaya atas meja, insyaAllah die akan bergaya ats meja..saya jugak raser rugi sebab awal sangat bagi induk..memang baka nie lawan meja kerana ianya adalah kacukan baka tok uban @syawal