WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Monday, September 28, 2009

akibat Sang BErbelAng KAki..


mata bernanah dan bengkak...cian tao...

dah kedua belah mate ayam nie buta tapi idup lagi sampai skang..time makan penuh tembolok..memang umur panjang..


sampai malu nak pandang kamera..
di reban saya, pengangan si kecil yang berterbangan di kala senja melabuhkan tirainya lebih bahaya dari pemangsa lain seperti musang, biawak, sang melingkar dan juga sang kepala hitam..nape lak leh jadi gitu..

yela..kalo pemangsa lain..ayam2 saya leh la menjerit meminta pertolongan..kalo si penghisap darh nie..ayam pon senyap...tengok2 je pagi ayam dah mula la bermuram durja, macam mati keluarga..

so, moral value nyer..pastikan ayam anda tido dlam kelambu k..


MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MENGUBATI..