WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Friday, September 4, 2009

snow white..my snow white..

baka nie merupakan baka yang terbaru kat reban saya..
skang tengah buat bapak..

baka dari dungun ini merupakan baka yang org kater lamabt siap sebab biler masuk muda baru stat buat keje..bergaya la..biler kecik lagi masa anak A hingga remaja memang payah la kalo nak tengok bergaya pon..

ni adalah baka syawal yang telah diperbaik dengan induk dari reban saya..jadi kene tunggu lambat la kalo nak tengok bergaya..bagi breeder baru, tidak digalkkan bela ayam lambat siap..dikhuatiri akan cepat putus asa kerana tak tahan menunggu lama ditambah lagi dengan asyik kene kutuk je ngan kengkawan..