WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Tuesday, November 10, 2009

aNAK jALAK..RUNBERG


BAHAGIAN TENGKUK JANGAN TERLALU DITEKAN..WAT PELAN2..

TARIK SIKIT LAGI ABE..

BARU KUAR KENE JEMUR DAN SENAMAN..

KALO TENGOK PADA PATTERN TUBUH

memang cutting halus dah..ada tanda atas belakang dan jenis sayap pacak..tapi balung lak kene author..ok la dari bapak die..ayam nie baru nak masuk remaja penuh..saya dah stat pelasak tapi tak hardcore lagi..

ayam memang cutting yang diidamkan dah cumer balung la masalah sikit..saya agak ayam nie mungkin akan cepat lempar sayap tapi tengkuk kurang selam tapi dadanya yang besar dan tubuh kemas sesuai untuk dibuat baka..

bulu baka NIk Rashid ini kemas dan cepat berkilau..kalau sape nak boleh la try risik dan nak clear kene datang tengok terus..