WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Sunday, November 15, 2009

TERnAKAN sILUMAN..taK pAYAH baGI MAKAN..

BOLEH PLAK MENGAWAN DALAM PASU..
YANG NIE PLAK..PUTERI..TU YANG MALU SIKIT..DIORANG MAKAN IKAN GAPI DALAM KOLAM NIE JER..
NI PUTERA BANGAU..SIANG JADI BANGAU..MALAM JADI BANGAU GAK..
BOSANNYA STUDI..KILLER SUBJECT LAK TU..

memang tak sempat nak main, basuh ayam dan berkebun..<: balik rumah sempat tukar air dan bagi makan rumput jer.. risau gak takut kene demam yang kiter tak perasan..jangan dibuat main2 kalau ayam kiter kene demam..kalao dah melarat payah.. ayam eksotik nie cam lembu import..biler kurus payah nak gemuk..so, saya cadangkan la..bagi mereka yang duk kondomaniam, apartment,penthouse yang alergik ngan bulu binatang, takda masa nak bagi makan dan satu lagi mereka akan serabut kalau ternakan mula membiak.. saya suggest kan la tapi jangan la marah lak..