WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Monday, November 30, 2009

TIgER NYER gENG..

ROMER PE NI EKK..
PAttERN UJUNG sAMBUNG

KALAO MASIH ADA IBU NIE..MEMANG TAK RISAU LAA..

nasib baik Tuhan masih memberi rezeki kat saya..

anak ibu nie tak dicuri..dan dah bertelur pon skang..sebab tu saya dalam proses untuk serap darah sambung balik dalam formula reban saya..untuk belah bapak dah ada..yang ibu tengah diimport leni..

ayam ketip bodi dan hujung masuk memang diperlukan untuk diupgrade kan tapi kene benih baik gak..takut baik time adu jer..time berlaga lari kuar bon..