WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Wednesday, November 25, 2009

SeSUaI tAK bUAT pROJEK aYAM...

ni la tuan tanah tu.. my father..
banyak rumput..ayam jadi sihat la..

jalan dekat..senang nak hantar ayam ngan nak datang tengok ayam..


TANAH DAH PAYAH NAK CARI
saya dah mintak ngan tuan tanah nie nak buat reban,..nak pagar sekali..bela ayam puas2..tapi yang n ak dibela kat sini kene cari yang liar2 la..bukan ape..takut pemangsa musang pale hitam datang diorang dapat lari..huhurancangan asal nak buat rumah mesra rakyat tapi tak lulus laa..buat reban bagus kot..