WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Monday, November 23, 2009

MAHARAJA..SatU lAGI..

AYAM BESAR GINI FIRST KELAS DILETAK 5 EKOR INDUK PON STEADY JER..
BALUNG MEMANG CANTIK..NAPE JADI HODOH..BESA LA..DARAH MUDA..BERLAGA LA NIE..
BUKAN SESAJE JE BAGI NAMA MAHARAJA..TENGOK WARNANYA KAN,..WARNA DIRAJA KAN..

RUGI TOOL LA...

kalau tahu die nak bergaya gini jaga elok2..yela kan..saya baru test baka baru dalam formula ayam serama saya..revolusi baru pattern slim dan juga balung cantik menjadi idaman breeder baru..saya hampir putus asa jer dan raser nak kembali ngan formula lama yang banyak memberi jasa kepada saya..

nasib baik induk lama tak jual lagi..skang biler anak2 yang dulunya dilepas bebas bersama ayam sabung dan hasilnya habis rosak balung akibat sparring ngan ayam laga yang ada di reban saya..biler dah stat lawan ibu baru dikurung..tapi ayam memang takleh bawak bertanding laa..

biler dah bergaya camnie..takda la tensen sangat..