WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Tuesday, November 24, 2009

NIE LA rAHSIA nYA..

malam pon kacau..nak bergambar bagai..orang nak tido la bohh..
baru menyulap bulu..putih bersih la kalau sentiasa dibersihkan..
pattern slim epal

KORANG MESTI NAK TAHU

macam ane la ibu kepada geng bus sekolah nie..geng kubing nie la..kalau tak nak tahu pon aku nak cter gak la..

ibu kepada mereka ini tak cantik ane pon..tapi anak walau sedikit besar tapi takda la risau sebab biler sampai masanya..anak ayam yang kiter boleh lepas bebas nie akan mula bergaya sebaik sahaja mereka boleh kejar induk..

badan keras dan pada masa yang sama ada tanda..senang nk bergaya la..romer yang kuar adalah putih salju...kubing,kumbang lilin or kuning..kaki more kuning...

tapi saya